Esarfe de matase pentru barbati

9 210x126 Esarfe de matase pentru barbatiEsarfa a facut parte din garderoba unui barbat inca din vremurile antice. Dar sa nu ne intoarcem chiar atat de mult in timp. Intotdeauna aceasta a fost folosita pentru a identifica diferite grupari sau organizatii. In cel de-al doilea Razboi Mondial pilotii de avioane, in timpul zborului, intorceau foarte des capul in toate partile pentru a se uita dupa inamici sau dupa colegii de escadrila, iar pentru a-i proteja de iritatiile datorate frecarii constante intre pielea de pe gat si gegile dure de piele, purtau esarfe de matase pentru barbati.

Din acel moment, esarfele au devenit un accesoriu important pentru tinuta unui barbat. Era un semn de distinctie si eleganta. Iar de-a lungul timpului, modelele de esarfe au evoluat, devenind mai complexe si mai elegante. Cu toate acestea, modelul clasic de esarfa de matase alba este inca la moda si asa va ramane pentru mult timp.

Esarfe la moda

O moda care a inceput in unitatile militare britanice si americane, ca parte din uniforma, a devenit rapid un simbol al masculinitatii si al puterii. Aici am putea lua ca exemplu marii oameni de afaceri, care, la orice eveniment formal apar imbracati la costum sau smoching accesorizat cu o astfel de esarfa, fie alba fie de alta culoare.

Stilistii si consultantii de imagine recomanda esarfa de matase tuturor barbatilor, ca parte din tinuta eleganta sau formala. A devenint din ce in ce mai populara, in special in randul tinerilor si a culturii pop. Este un exemplu clar ca esarfa a devenit parte din tinuta masculina.

 

Catalogul complet Esarfe Matase Barbati aici

 

Un costum elegant, trebuie insotit mereu de o esarfa, in special in sezonul rece, cand are si o valoare practica, nu doar estetica. Cand peste costum purtam un palton elegant de stofa si o palarie, iar la gulerul paltonului atarna armonios o esarfa de matase.

Designerii au pregatit in acest an multe modele de esarfe, datorita cererii mari din ultima vreme. Asa ca va puteti astepta la o diversitate mai mare in materie de modele si culori. Fiind la mare cerere imprimeurile florale. Si nu va ganditi la flori foarte colorate, fiind un accesoriu masculin, vor fi imprimeuri monocrom foarte fine.

Internetul a fost luat cu asalt de aceste accesorii, magazinele pregatindu-se din timp cu oferte, pentru a multumi toate gusturile, de la cele mai extravagante la cele mai simple. Dar majoritatea dintre noi sunt de parere ca eleganta se afla in detaliu, asa ca o esarfa de matase pentru barbat, care contine un mic detaliu, neobservabil la prima vedere, poate accentua eleganta unei tinute.

Daca v-a placut articolul dati un like, sa-l poata citi si prietenii vostri.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>